dilluns, 27 de gener del 2014

Excursió per la Serra de Rodes

Bon dia companys,

Més d'una vintena participants ens van acompanyar a l’excursió per la Serra de Rodes ahir al matí.

Tot i que de bon matí semblava que el temps no ens acompanyaria gaire amb la tramuntana que bufava, finalment, poc després de començar a caminar, va afluixar i es va quedar un dia magnífic amb un cel blau i sense cap núvol que ens va permetre poder contemplar unes vistes magnifiques de tota la badia de Roses i la plana de l’Empordà.



La ruta es va iniciar al CAT de Vilajuïga on vàrem travessar el poble fins arribar la veïnat de dalt, per continuar pel itinerari de muntanya que ens va portar fins al poblat de canyelles i el Parc Agrícola de Comes Tortes. Després de deixar endarrere el Parc Agrícola en vàrem enfilar pel itinerari megalític de Vilajuïga per a continuació agafar l’itinerari de la Creu Blanca i continuar fins a Mas Ventós on ens estava esperant un magnífic esmorzar. 




Després d’esmorzar vàrem desfer el camí fins arribar un altre com al itinerari megalític per on vàrem baixar fins arribar de nou al poble.




Si us agradaria tornar a fer aquesta ruta o no la vàreu poder fer ahir, en aquest enllaç podreu trobar el trac de l’excursió:
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6033072

Recordeu que el proper 16 de febrer tornarem a pujar a Mas Ventós però per un nou recorregut. En breu obrirem les inscripcions.


Salut i muntanya!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada