diumenge, 16 de febrer del 2014

Excursió per la Serra de l'Estela

Bones amics,

Aquest diumenge vàrem poder gaudir d’una magnifica excursió per la Serra de l’Estela. Un total de trenta participants ens van acompanyar en aquesta segona ruta per Vilajuïga. 



La ruta es va iniciar al Centre Cívic Punt de Trobada de Vilajuïga a les 9h del matí on vàrem travessar el poble fins arribar la veïnat de dalt, per continuar pel itinerari de muntanya que ens va portar fins al poblat de canyelles per acabar pujant per un magnífic corriol que ens va portar a la pista de les antenes. Després de deixar endarrere la pista de les antenes vàrem baixar pel camí direcció Llançà fins arribar al Paratge de Pujolar fins a coronar Roca Miralles. Un cop coronada la Roca Miralles vàrem desfer el camí recorregut fins tornar a arribar a la pista de les antenes per acabar baixant fins a Planells, on ens estava esperant un gran esmorzar.


Després d’esmorzar vàrem baixar per la ruta de muntanya per tornar arribar al poble.

Si us agradaria tornar a fer aquesta ruta o no la vàreu poder fer ahir, en aquest enllaç podreu trobar el trac de l’excursió:

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6173259



Salut i muntanya!!!

1 comentari :

  1. Bona sortida, bon dia tot i les previsions i millor companyia. De moment les excursions proposades fan patxoca, bona participació.

    ResponElimina