dilluns, 28 d’abril del 2014

Ascensió al Taga

Bones companys,

Ahir ens vam desplaçar a la població de Pardines (al costat de Ribes de Freser), més concretament a l’església de Santa Magdalena, des de on vam iniciar l’itinerari per poder assolir l’ascensió al cim de Taga.

Després de sortir de Vilajuïga al voltant de 2/4 de 7h del matí i gairebé dos hores de cotxe fins arribar a l’inici de l’itinerari, ens vam trobar un dia magnífic amb un cel clar que ens va permetre poder iniciar l’ascensió amb una temperatura més que agradable.

El primer tram del recorregut va transcorre per pistes i senders molt ben senyalitzat que no comportaven cap dificultat ja que anàvem guanyat altitud de forma molt gradual i sense adonar-te’n compte.


Desprès d’uns quilometres ens vàrem presentar a les portes del Taga, quedaven pocs quilometres per poder coronar-lo. L’ultima part de l’ascensió transcorre per prats, sense un itinerari concret, a aquesta alçada del recorregut les pendents van comencen a ser més pronunciades però sense cap dificultat tècnica.


Un cop assolit el cim només ens quedava gaudir del magnífic vistes que ens va regalat la mare naturalesa. I com no, un esmorzar més que guanyat.


Finalment vam arribar als cotxes després de quatre hores i gairebé 12km.

Galeria d'imatges:



Fins la pròxima.


Salut i muntanya!!

1 comentari :

  1. Un dels cims classics que s'ha de tenir a tota col·lecció de qualsevol muntanyenc. Llàstima no poder haver vingut, el dia semblava esplèndit, amb bones vistes i millor companyia. Bé, un altre dia serà, de dies i muntanyes n'hi ha un munt.

    ResponElimina