dijous, 16 d’abril del 2015

III Pujada a Sant Pere de Rodes

Bones amics,

Un any més l’associació Via Pirena, el Departament de Cultura i PN Cap de Creus organitzen amb la col·laboració dels municipis i deferents entitats la III PUJADA A SANT PERE DE RODES, aquest any s’escau en diumenge 3 de maig.

Com no podria de ser d’una altra manera, el Grup Excursionista Capgirell Vilajuïga farà el acompanyament a els caminadors tots que desitgin sortir des de Vilajuïga.

Track de la ruta:
Distància.- 7.945m
Desnivell acumulat.- 500m
Pendent.- 6,3%
Lloc i hora de sortida.- CAT Vilajuïga a les 8:30h

Totes les rutes finalitzaran a l’antic poble de Santa Creu, davant l’església de Santa Helena de Rodes. Allà rebrem als assistents amb un record, vi dolç i galetes i segellarem les credencial de Sant Pere de Rodes. A més, hi haurà servei d’esmorzar per part del restaurant del monestir i també podreu comprar la samarreta commemorativa de la III Pujada.

Al llarg de tot el dia hi haurà jornada de portes obertes a Sant Pere de Rodes i es faran visites guiades gratuïtes al monestir, els seus horts, l’església de Santa Helena, el poble de Santa Creu i el castell de Sant Salvador. Es farà una ballada sardanes amb la Cobla els Rossinyolets de Castelló d’Empúries. Podeu consultar l’agenda d’activitats en la web de Via Pirena (clic aquí).

L’activitat té un cost de 2€ que cobreix les despeses de l’assegurança dels inscrits. Cal inscriure’s prèviament, clicant aquí us informaran com fer-ho.



Itinerari de pujda:





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada